Сн.Sofia News Agency Премиерът Сергей Станишев и дългогодишната му приятелката Елена Йончева се венчали тайно, пише в днешния си брой вестник “Монитор. Списание “Кой” информира, че тайната венчавка станала още преди месец.

Министър от кабинета на соцлидера също потвърдил сензационната вест, твърдят от “Монитор”.
В същото време близки до премиера контрирали, че при поставянето на този въпрос пред самия него, той отричал да е подписвал с Елена.

Поддръжниците на версията за мистериозен таен брак мотивират твърдението си, че ако такъв не е имало, би избухнал страхотен международен скандал, свързан с посещението на премиера във Великобритания в края на миналата година.
Тогава Елена бе изявила желание да го придружи, което изобщо не би било възможно - според твърдо спазвания на Острова протокол - ако тя беше само приятелка на министър-председателя, коментира “Монитор”.

Изданието продължава своя анализ на британската визита, по време на която в крайна сметка скандал не е имало, което според изданието може да се дължи или на изключителната дипломатичност на двойката, или на скришното показване на брачно свидетелство.