Мъж и жена пострадаха при тежка катастрофа в Русенско, съобщава БГНЕС. Произшествието е станало на пътя към село Красен малко след 10.00 часа. Лек автомобил „Опел" навлязъл в насрещното платно и се е ударил челно с лек автомобил „Крайслер". „Опел"-ът бил е шофиран от възрастен мъж, а в другото возило пътували две жени и един мъж.

При сблъсъка „Опел"-ът е бил буквално размазан и се е наложило екипи на пожарната и Гражданска защита да режат колата, за да извадят шофьора. Другият автомобил е бил управляван от жена. При удара предното стъкло се е натрошило и парче е наранило окото на водачката. И двамата са откарани в болницата, няма опасност за живота им.

Тежко остава състоянието на 20-годишния младеж, който пострада при снощната катастрофа на пътя Русе-Бяла. При нея на място загинаха трима младежи на 18, 20 и 24 години, всички от Троян. Момчето е с политравми, счупвания на крайниците. Настанено е в интензивното хирургическо отделение на болницата. Другият младеж, на 24 години също, е с политравми, настанен е в ортопедията и засега е стабилен и контактен.