Кийра Найтли участва в новия филм „Can A Song Save Your Life?", който дебютира на международния филмов фестивал в Торонто.

28-годишната актриса сподели, че определено не би се пробвала да пренесе пеенето си от екрана на сцената на Бродуей.

„Не, в никакъв случай", бяха точните й думи пред E! News. „Страхотно е да можеш да заявиш нещо толкова категорично и недвусмислено."

Тя добави още, че повече не възнамерява да пее и на големия екран. „Не, не, не, това беше първият и единствен път. Гледайте филма, защото няма да имате друга възможност да ме видите в такава светлина."

Британската красавица не е имала много време да работи над гласа си за „Can A Song Save Your Life?". В лентата, режисирана от Джон Карни, се появява и Адам Ливайн от Maroon 5, заради когото Кийра се е притеснявала още повече.

„Дадоха ми песните буквално седмица преди началото на снимките. Трябваше веднага да влезем в студио, а аз никога не бях пяла преди това. Просто трябваше да опитам и да разбера как става. Това и направих. Но няма да го повторя, това беше."

По-рано тази година актрисата се омъжи за кийбордиста на The Klaxons Джеймс Райтън, но изглежда отношението му не е било много окуражаващо. „Той просто много се смееше по време на репетициите", припомня си тя.

Кийра Найтли: Психологията има много паралели с актьорството