Видео гавра с българо-македонско участие е най-новият хит в западната ни съседка. Македонският  сайт kurir.mk разпространи видеоматериал с участието на бившия министър-председател  на Македония Любчо Георгиевски, който говори и пее на български език.

Видеопародията представлява компилация от кадри от последните публични изяви на Георгиевски и думи, изречени от любимеца на бабите у нас Веселин Маринов по време на негов концерт.

„С тази песен ще доживеем другото време, в което всички ние ще станем по-добри и тогава ще тръгнем напред и нашата малка страна ще стане хубава, както беше, ще стане зелена и чиста. Именно затова искам да изпея тази голяма песен " За теб,  Българийо", с тези думи Маринов анонсира следващото си изпълнение по време на свой концерт, които обаче сега са „сложени в устата" на Георгиевски по време на митинг.

Малко след това македонецът с българско гражданство „запява" с пълно гърло песента, под бурните аплодисменти на лидера на Социалдемократическия съюз на Македония Бранко Цървенковски.