22-годишната Боби Кристина Браун днес бе погребана до легенарната си майка, певицата Уитни Хюстън в гробището в Ню Джърси.

Преди погребението бе проведено опело, по време на което се е стигнало до грозен скандал. Снахата на Уитни и бивш мениджър е пожелала да говори, което разгневило сестрата на певеца Боби Браун, баща на Боби Кристина (или Криси, както я наричали в семейството.) В медиите се появиха слухове за война за наследството на покойната, която веднага след смъртта й са започнали лелите й.

Припомняме, че младата жена почина в края на юли след половин година в кома, от която така и не се събуди. През януари тя бе открита от съпруга си в безсъзнание във ваната.

Самата Уитни почина по същия начин и случилото се с дъщеря й породи спекулации за насилствена смърт с цел облагодетелстване от наследство. Съпругът й Гордън също бе разпитван от властите.

Хюстън беше открита бездиханна на 11 февруари 2012 г. във вана в хотел на Бевърли хилс в Калифорния. Аутопсията й разкри, че певицата от години е злоупотребявала с кокаин, марихуана и хапчета, което е разбило нейното здраве.

Дъщеря й също беше замесена с наркотици.