„ПП БАСТА вече има двама представители в Общинския съвет на Варна. Това са Марио Шиваров и Марина Карапетян. Очаквам към тях да се присъединят и други."

Това заяви Павел Димитров, член на Съвета на ветераните на БАСТА, на откриването на първия офис на партията в морската столица.

Той коментира, че е удовлетворен, тъй като за по-малко от месец над 600 варненци са заявили желанието си да членуват в БАСТА.

„Това ще бъде централният офис на БАСТА, като такива предстои да бъдат разкрити и в останалите райони на Варна", посочи Павел Димитров и добави, че през следващите месеци офиси на партията ще отворят врати и в общините от Варненска област.

На събитието присъстваха членовете на Съвета на ветераните на БАСТА Павел Димитров, Мирослав Найденов, Емил Димитров, Костадин Хаджигаев, Недялко Недялков и Иван Петров, както и Мария Кунина, Лиляна Пеева и Марина Карапетян от Управителния съвет на партията. Секретарят на Управителния съвет Мария Кунина поздрави варненските членове на партията за добрата работа и инициативност през последните месеци.