Среща между станалия известен Бисер Миланов - Петното и лидера на ГЕРБ Бойко Борисов категорично не се е състояла.

Това отсече за news.bg един от хората на Петното, Цветан Бонев, минути, след като излезе от столичния арест.

Припомняме, при показна акция пред парламента вчера Бисер Миланов и останалите членове на движението му "Свобода" бяха повалени на земята, вкарани в полицейски микробус и задържани.

Искането за това е било отправено специално от главния прокурор Сотир Цацаров, а мотивът е появили се информации в медиите, че Петното и групата му живеят в къща без да си плащат наема.

Бонев посочи, че все още не е ясно дали Бисер Милованов - Петното ще бъде освободен днес или ще остане в ареста през следващите часове. И двата мобилни телефона на Петното са изключени към този момент.

Часове след вчерашното задържане на членовете на Национално движение "Свобода" лидерът на движение "България без цензура" Николай Бареков заподозря тесни взаимоотношения между бившия премиер Бойко Борисов и Бисер Миланов - Петното.

Бареков дори знаел за среща между двамата в последните няколко дни, която се е състояла в личния дом на Борисов в Банкя.
Макар и объркан от случилото се човекът на Петното Цветан Бонев категорично отрече подобна среща да е била факт и да има някакъв заговор между председателя на ГЕРБ и Миланов.