Край! Трансферната сага с Димитър Бербатов ОФИЦИАЛНО приключи. Българинът подписа договор за 2 години с Фулъм, като сумата по трансфера не се съобщава. От официалния сайт на лондонския клуб потвърдиха новината.

По този начин Бербатов отново ще има възможността да работи с мениджъра Мартин Йол, с когото се засече в Тотнъм. Българинът сподели, че е взел решението си лесно (!!!), след като е разбрал за интереса от страна на Фулъм. Ето още какво каза Митко пред сайта на „Котиджърс".

„Много съм щастлив, че подписах с Фулъм и ще имам възможността отново да работя с Мартин Йол. Веднага след като разбрах за интереса на Фулъм, решението ми къде ще продължа кариерата си стана лесно. Впечатлен съм от хората тук, които ме приеха много добре в тима. Нямам търпение да изляза на терена за новия си отбор", коментира Бербатов.

Няколко думи за трансфера каза и мениджърът на „Котиджърс" Мартин Йол: „Димитър е футболист, който винаги съм харесвал. Той се справи отлично в Тотнъм, когато работехме заедно и съм сигурен, че ще се справи толкова добре и тук във Фулъм.

Той е футболист с невероятни качества, който ще ми даде опциите в атака, които търсех. Когато той не вкара гол, неговите качества и комбинативност създават отлични положение пред съотборниците му. Доволен съм, че успяхме да ги привлечем в нашия състав", коментира Йол.

Димитър Бербатов може да запише дебют за новия си отбор още утре, когато Фулъм гостува на Уест Хем. Двубоят е първи от програмата за кръга в Англия, като започва в 14:45 часа българско време.

Авантюрата на Димитър Бербатов с английската Висша лига започна през лятото на 2006-та година, когато българинът напусна Байер Леверкузен и се присъедини към Тотнъм. За „шпорите” нападателят вкара 46 гола от 102 мача във всички турнири.

Големият трансфер Митко осъществи в последния ден на летния прозорец през 2008-ма година, когато подписа с европейския клубен първенец Манчестър Юнайтед...

ОЩЕ ЗА БЕРБАТОВ ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!