Президентът Петър Стоянов публикува данните за семейното и личното си имущество на страницата си в Интернет (www.president.bg). Имуществото на Държавния глава се състои от: 2/3 идеални части от апартамент в Пловдив, целият от 144 кв. м., апартамент в София - ж.к. "Дървеница" - 107 кв. м. - собственост на двамата съпрузи, вилно място в с. Бистрица от 600 кв. м., с построена в него вилна сграда на 65 кв. м. - собственост на двамата съпрузи, празно дворно място в с. Бойково - от 262 кв. м. - собственост на двамата съпрузи, празно дворно място в с. Божурец - от 300 кв. м. - собственост на г-жа Антонина Стоянова, магазин в Пловдив от 12 кв. м. - собственост на г-жа Антонина Стоянова. Всички имоти на семейство Стоянови са придобити преди избирането на г-н Петър Стоянов за президент на Републиката.

Единственият доход в семейството на президента сега е неговото възнаграждение като държавен глава. Президентската заплата се гласува от Народното събрание и е два пъти заплатата на български народен представител. За месец ноември 1998 г., след като плати данъците, президентът получи 940 949 лв. Съпругата на президента г-жа Антонина Стоянова не получава никакво възнаграждение и не е член на бордове на държавни или частни предприятия.

Семейството на Президента притежава налични 29 000 долара, спечелени от адвокатската практика на г-н Петър Стоянов и на г-жа Антонина Стоянова, и от предишната работа на г-жа Стоянова в чужбина. До избирането на Петър Стоянов за президент, тази сума е била по-голяма.