/БУЛНЕТ/. Борислав Михайлов бе избран за първи вицепрезидент на Българския футболен съюз на днешното заседание на Изпълнителния комитет. Другите двама вицепрезиденти са Георги Марков и Михаил Касабов. Те ще бъдат равнопоставени.

Освен тези назначения бе съставена комисия, която да осъществи прехвърлянето на администрирането на футболното първенство от БФС към Професионалната футболна лига. Членове на тази комисия са Ангел Бончев, Стефан Орманджиев, Борислав Михайлов, Захари Николов и Иван Вуцов. Освен администрирането тази комисия ще следи преобразуването на клубовете в акционерни дружества.

Към изпълнителният комитет на БФС бяха включени още трима членове, които ще имат право единствено на съвещателен глас. Това са бившият вицепрезидент д-р Стефан Божков, както и шефовете на Професионалната и Аматьорската лига. Д-р Божков ще консултира управата по проблемите на ветераните, а шефовете на двете лиги трябва да се запознаят с управлението на първенствата преди да поемат съответно професионалните и аматьорските първенства.