След 6-месечно прекъсване една от звездите на Народния театър Наум Шопов отново се връща на сцената. Тази вечер той, заедно със своите колеги, излиза в своеобразния юбилеен 80-ти спектакъл “На дъното” по Максим Горки.

Поредният успешен проект на Сашо Морфов е едно от най-посещаваните заглавия на театъра. В него участват почти целия състав на трупата – Стоян Алексиев, Тео Елмазов, Руси Чанев, Кръстю Лафазанов, Валентин Танев, са само част от имената. Сценографията е на Вячеслав Парапанов, музиката на Кирил Дончев. Екипът на спектакъла посвещава това 80-то появяване на сцената на Наум Шопов.

В същото време, екипът на Театър на последния етаж, който е част от пространството на Народен театър “Иван Вазов”, обявяват протест, заради отношението на културното ни министерство към директора на театъра Александър Морфов и обявения конкурс за нов директор. По този повод представленията на “Последния етаж” ще започват с 5-минутно закъснение, а в началото ще звучи кавърът на “Уикеда” “Питат ли ме, дей зората”.