Тази седмицата стана ясно, че новият филм за Батман е намерил актрисата, която да изиграе Жената котка. За добро или лошо, в ролята ще видим Зоуи Кравиц.

Зоуи Кравиц, "Батман", Жената котка и ще участва ли във филма

Актрисата, която ще изиграе Жената котка

"Батман" на Мат Рийвс изглежда все по-обещаващо

Покрай тази новина разбрахме и кои са били останалите претендентки за Жената котка - Алисия Викандер, Ейза Гонзалес и Зази Бийтс. Все секси жени, които може би бяха по-добър избор.

Всичко това ни накара да се разровим в профилите им в Instagram, за да разберем коя от тях е по-секси, което се оказа доста трудна задача.

За съжаление Алисия Викандер няма официален профил в социалната мрежа, но пък има фенове, които поддържат профили с нейни снимки.

Гледали сме я във филми като "Джейсън Борн" (2016 г.), "Светлина между два океана" (2016 г.), "Потапяне" (2017 г.) и "Tomb Raider: Първа мисия" (2018 г.).

Вижте тази публикация в Instagram.

#TombRaider

Публикация, споделена от Alicia Vikander (@aliciavikanderdaily) на

Вижте тази публикация в Instagram.

this was such a great look of her’s at the baftas #aliciavikander

Публикация, споделена от Alicia Vikander (@aliciasvikander) на

Властелинът на сърцето ѝ пък е друг крайно симпатичен актьор - Майкъл Фасбендър.

Ейза Гонзалес е нашата лична фаворитка за Жената котка, а и за която и да било роля. Просто е много секси и има страхотно излъчване.

Последно гледахме 29-годишната мексиканка в малки роли в "Алита: Боен ангел" (2019 г.) и "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" (2019 г.).

Участията ѝ в големи холивудски продукции обаче ще продължат догодина с Bloodshot и Godzilla vs. Kong. 

Другата хубава новина (или пък е лоша) е, че към момента няма мъж до себе си, след като през 2018 г. се раздели с Джош Дюамел.  

Зази Бийтс е само с една година по-малка от Ейза и подобно на нея пробива уверено в суровия свят на Холивуд. 

Към момента по-мащабните продукции, в които сме я гледали, са "Геобуря" (2017 г.), "Дедпул 2" (2018 г.) и "Жокера" (2019 г.).

 

След актуалните претендентки за Жената котка се сетихме, че можем да хвърлим и по един бегъл поглед на две актриси, които в миналото са обличали латексовия секси костюм.

Точно така, става дума за Хали Бери и Ан Хатауей.