Левски е домакин на Лудогорец днес, от 20:00 часа, в двубой от 33-ия кръг на Първа лига.

"Сините" ще се опитат да постигнат победа №5 над разградчани, както и да се върнат в битката за второто място, след като бяха изместени от ЦСКА след миналия кръг.

Мощен Локомотив отказа безличен Левски в Пловдив, Мартин Камбуров с рекорд!

Мощен Локомотив отказа безличен Левски в Пловдив, Камбуров с рекорд!

2:1 за "смърфовете"

За "орлите" двубоят е за престиж, след като си осигуриха вече шеста поредна титла. Това не означава, че възпитаниците на треньора Георги Дерменджиев ще отпишат мача, тъй като "сините" са голям дразнител, а срещите между двата отбора винаги са били непредсказуеми.

Впечатляващ, убедителен, заслужен и безспорен: Лудогорец шампион!

Впечатляващ, убедителен, заслужен и безспорен: Лудогорец шампион!

Шеста поредна титла за отбора от Разград!

Николай Митов привидно не показва, че го вълнува борбата с ЦСКА за второто място, но тя може да се окаже изключително важна за европейските амбиции на Левски в случай, че Ботев спечели Купата на България на финала срещу Лудогорец.

В такъв случай на Левски може да се наложи да играе бараж. "Сините" гонят и рекордна пета победа над Лудогорец. Толкова няма никой друг отбор в Първа лига, а в момента с по победи освен "сините" е и изваденият от елита Литекс.

Полузаспал Николай Митов: Ще я видим селекцията, Левски може да се бори само за върха

Полузаспал Митов: Ще я видим селекцията, Левски може да се бори само за върха

Бликащ от обичайните клишета коментар на треньора на "сините"

Митов ще направи някои промени след загубата от Локо на "Лаута". В средата на терена ще действа Димитър Пиргов, чиято задача ще е да руши играта на гостите в зародиш. Малко по-назад ще се върне и Божидар Краев, който в последните мачове играеше като централен нападател. Отбраната ще е в познат състав, а на върха на атаката ще действа Станислав Иванов. Извън групата останаха играчите с изтичащи договори.

В Лудогорец ще се опитат да заличат лошите впечатления от предишния си мач, когато играха отпуснато срещу Дунав (Русе). В игра се очаква да се появи капитанът Светослав Дяков, около чието име се вдигна доста шум заради конфликт с футболиста на Оборище - Ели Маркес.

Емил Велев: Ели Маркес ревеше като девойка! Светослав Дяков да се извини!

Кокала беснее: Маркес ревеше като девойка! Дяков да се извини!

"Това е недопустимо поведение!"