Лудогорец се изправя срещу ЦСКА в мач от втория кръг на плейофите в първата шестица efbet Лига. Срещата на стадион "Хювефарма Арена" започва 20:15 часа.

Разградчани стигнаха до победа над Локомотив (Пловдив) с 1:0 в миналият кръг и вече е в серия от девет поредни победи в българският шампионат. Постигнатото обаче няма да има стойност, ако "зелените" се провалят в най-важният си мач днес. Разликата между двата отбора е само една точка и въпреки оставащите три мача след този, предстоящият сблъсък може да реши кой ще е шампион.

Джони Велинов: Отиваме в Разград, за да си вземем заслуженото!

Джони Велинов: Отиваме в Разград, за да си вземем заслуженото!

"Ако има едно перфектно съдийство, ще бъда най-щастливият човек"

ЦСКА пък показа характер срещу Черно море и заслужено спечели с 2:0. "Армейците" изиграха домакинството си на стадиона в Пазарджик, но получиха солидна подкрепа от своите привърженици и им се отблагодариха с огромно старание през всички 90 минути. Въпреки, че през целият мач Черно море се защитаваше, офанзивните играчи на ЦСКА не се отказаха в нито един момент да търсят гола и в крайна сметка грабнаха трите точки.

За разградчани под въпрос за мача е Кайо Видал, но добрата новина за наставника на тима е, че в тази зона след изтърпяно наказание се завръща Кирил Десподов.

Бразилец от Лудогорец: Феновете ни са странно спокойни

Бразилец от Лудогорец: Феновете ни са странно спокойни

Рик Джонатан свикнал обаче с обстановката в Разград

"Червените" обаче пристигат в Разград в лимитиран състав заради контузиите на няколко ключови футболисти. Брадли де Нойер, Браян Морено и Жеферсон са контузени, докато Енес Махмутович изтърпява санкция от един мач заради натрупани официални предупреждения.

Тимът на Саша Илич загуби и двата мача през този сезон с Лудогорец, а ново поражение в събота ще бъде фатално.

Солидни премии за ЦСКА и Лудогорец при успех в дербито на върха

Солидни премии за ЦСКА и Лудогорец при успех в дербито на върха

Тимовете ще играят за завишени бонуси