Венцеслав Стефанов каза, че титуляри в националния отбор трябва да са Доминик Янков, Кирил Десподов и "нашия Йомов".

"Не се ли гордеете, че едно къдраво, с опашле ще играе в Шампионска лига? Не. И аз не съм от тия. То каза, че е готово за лидер преди известно време. Сега трябвало да се гордеем. За такива трябва една тояга. С такива футболисти нищо не можем да постигнем. Самовлюбени са в себе си голяма част, а дурги - не стават.

Снимка 500192

Източник: LAP.bg

Преди известно време разговарях приятелски с Дерменджиев, защото той беше футболист на Славия и го познавам много отдавна. Казах му: "Георги, едно е да си треньор на клуб с много пари и възможности, друго е да пресееш от многото футболисти тези, които могат да се сбият за България. Да бъдат момчета, които имат бъдеще. Лесно е да бъдеш треньор с футболисти, купени за 10-20 милиона. Изкарай ги отдолу.

България загуби гостуването си на Финландия с 0:2

Слабо второ полувреме и историческа първа загуба за България от Финландия

Само точка в групата и много въпросителни за Дерменджиев и компания

Мисля, че час по-скоро трябва да започнем да работим от нулата. Ако се работи правилно и методично, може да има промяна, и то за добро. А ние хвърлим едно-две млади момчета, които прегарят. А отзад един вратар не е бил една година на вратата, а ти го пускаш в най-важния мач серщу Унгария. Вратарят трябва да може да ръководи защитата пред себе си. Когато Георги Петков е на вратата в Славия, защитата работи почти без грешка. Когато е друг, става олеле майко. Така че националния отбор, новото ръководство на футболния съюз съвсем реално да прецени има ли възможност треньор да поеме националния отбор, но не с 3 или пет годишни периоди. Кой ще те чака пет години? Какво ще правиш тези пет години?

Снимка 500194

Източник: LAP.bg

Виждам Доминик Янков, нашия Йомов. Има млади момчета, които ако се работи повече с тях... Не искам да обиждам никои от момчетата, но играеш срещу Финландия и едно две финландчета минават като слаомистите в ските. Същите грешки наблюдавам и в клубното първенство - в Славия и много други клубове. Има една малко медицинска дума - кюретаж. Изрязва се всичко, което не става.

Снимка 500110

Източник: LAP.bg

Десподов - хубав, лош, крив, прав. Много по-добре стои на терена. Сложи 19-20 годишните. Да се правят лагери по време на прекъсванията. Да има шанс повече да бъдат заедно. При всички случаи ще има някакъв ефект. Ще има загуби, и по-тежки ще бъдат, но е важно да видим, че нещо покълва, расте", каза Стефанов.

Стефанов разкри: Тарханов официално е новият треньор на Славия

Стефанов разкри: Тарханов официално е новият треньор на Славия

"Надявам се, че за мача с Левски той ще бъде на пейката"