Отборите на ЦСКА и Берое се изправят един срещу друг в късния неделен двубой от програмата на efbet Лига.

"Червените" влизат в срещата в добро настроение, след като в четвъртък разгромиха у дома Македония Гьорче Петров с 4:0 и се класираха за третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

Берое хвърля юноши срещу ЦСКА

Берое хвърля юноши срещу ЦСКА

Много контузени и наказани в състава на Петър Хубчев

Столичани стигнаха до минимален успех в последния си шампионатен мач срещу Черно море, а в герой за отбора се превърна Асен Дончев, който реализира дебютното си попадение с "червената" фланелка.

От началото на сезона Берое изпитва сериозни проблеми с липсата на дълбочина в състава. Петър Хубчев на няколко пъти дори не успя да запълни групата за двубоите.

През седмицата старозагорци се подсилиха със защитника Рука, който се очаква да започне титуляр още днес. Извън сметките на заралии обаче остава нападателят Луизиньо, който получи наказание от два мача заради червения картон, изкаран във втория кръг.

Саша Илич няма да може да разчита единствено на Браян Морено. Офанзивният футболист има лека контузия, която го извади от групата на ЦСКА за последните два мача. В петък клубът официално се раздели с оказалия се ненужен Федерико Варела.

Без аналог: ЦСКА е спечелил всяка от последните си 20 битки на директна елиминация

Без аналог: ЦСКА е спечелил всяка от последните си 20 битки на директна елиминация

Едва ли има отбор в световен мащаб, който към момента може да се похвали с подобна актуална поредица

"Червените" все още не познават вкуса на загубата през настоящата кампания и, при успех днес, ще изравнят лидера Лудогорец. Берое традиционно играе трудно на "Българска армия". Столичани имат 9 победи и едно равенство в последните 10 срещи между тези два отбора в София.

Главен съдия на срещата е Валентин Железов, с помощници Иво Колев и Димитър Русев. С ВАР ще се занимават Георги Димитров и Йордан Петров. Делегат на БФС е Стоян Велчев, а работата на реферите зорко ще следи Георги Йорданов.

ЦСКА пусна томбола за картодържателите, наградата е много специална

ЦСКА пусна томбола за картодържателите, наградата е много специална

Ето подробности