Столичната полиция издирва 28-годишния Кристиян Николов Гочев от София, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Издирват извършител на двойно убийство в София
Обновена

Издирват извършител на двойно убийство в София

Прокуратурата продължава разследването

От Нова телевизия уточниха, че 28-годишният е издирван за двойно убийство тази сутрин в апартамент в блок 55 в столичния квартал „Хаджи Димитър”. Предполага се, че той е убил възрастен мъж и жена- баща и дъщеря.

Баща и дъщеря са били убити по изключително жесток начин”, съобщи говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова. 

Телата са открити случайно. Полицаи намерили изгубена лична карта и отишли на адреса, за да я върнат на притежателя. Личната карта е била именно на основния заподозрян за тежкото престъпление – 28-годишният, който е син на убитата жена. 

Според други медии пък съсед на семейството е подал сигнал. 

По телата на убитите има множество намушквания с нож. Телевизията пък отбелязва, че извършителят е използвал мачете. Вероятно инцидентът е станал след семеен скандал, предполагат разследващите. 

Полицията издирва сина на жената, тъй като се смята, че той е предполагаемият извършител. Има данни, че младият мъж е наркозависим и съмнения, че е и с психически отклонения.

"Той е с психично заболяване – шизофрения, както и с установена наркотична зависимост”, съобщи още Румяна Арнаудова, цитирана от Нова телевизия.

Кристиян е висок около 187 сантиметра, с нормално телосложение. Има татуировки на двете си ръце, стигащи до врата, на ушите носи флешове.

Умоляват се хората, които разполагат с информация за мъжа или къде може да бъде открит, да сигнализират на тел.: 112, 02/982 06 14 или в най-близкото поделение на МВР при гарантирана анонимност, призовават от вътрешното ведомство.