ГлобулВ рамките на Международния технически панаир в Пловдив днес беше представен новият търговски директор на GSM оператора - Атанасиос Кацирубас.

Пред гостите на щанда на GloBul той обяви, че новата стратегия за развитие на GSM оператора ще бъде насочена към задоволяването на всички пазарни сегменти, в съответствие със съществуващия потребителски интерес. Тази насока в пазарната политика на компанията по никакъв начин няма да намали усилията на GloBul за създаване на продукти и услуги за младежта.

На въпрос дали се страхува от конкуренцията на българския пазар на мобилни услуги, Кацирубас отговори: “Конкуренцията е нещо много хубаво и полезно за всеки пазар. Ние нямаме причина да се боим от нея.”

Щандът на GloBul беше посетен от много от официалните гости на панаира, сред които министър-председателят на Република България г-н Симеон Сакскобургготски, кметът на град Пловдив доктор Иван Чомаков, председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Владимир Дончев, главният секретар на Министерския съвет Севдалин Мавров.