Най-големият фитнес център на Балканите отвори врати в София.

Фитнес и SPA център Dream предлага на своите посетители разнообразни уреди за тренировки и упражнения на всички мускулни групи.

Кардиофитнес зоната разполага с различни уреди – велоергометри, бягащи пътеки, крос-тренажори и други модерни уреди за моделиране на тялото.

Освен това фитнес и SPA център Dream, намиращ се до Околовръстното шосе в полите на Витоша, предлага различни видове spa-процедури като терапия с лунни камъни и масаж с шоколад и мед.

Центърът e оборудван с вибросауна, джакузи с размерите на олимпийски басейн и детски кът, където родителите спокойно могат да оставят децата си в ръцете на специалистите и да се насладят на тренировките.

ВИП-картата за spa и фитнес център Dream на стойност 2500 лв. дава право на притежателя си на неограничен достъп до комплекса и всички негови съоръжения в рамките на една година, два месеца допълнително безплатен достъп и запазено място в подземния паркинг.

Срещу 1900 лева притежателят на златна карта получава правото на неограничен достъп за една година и един месец безплатен достъп до комплекса.

При еднократно посещение в центъра джобът ви ще олекне с 25 лева.

На откриването на центъра присъстваха манекенките Ирена Онтева и Елена Тихомирова, както и колежката им Яна Маринова, която в последно време се изявява като телевизионна водеща на предаването “Елегантно” по Телевизия 7.

На светското събитие бяха и фолк-певицата Рени със съпруга си Борис, Ива Екимова, придружавана от музикалната си половинка Дими от група “Сленг” и дъщеричката им Дара.

Найден и Гроши от първото издание на реалити-шоуто Биг брадър отдадоха по-голямо внимание на питиета, отколкото на екстрите, с които предлага центърът.

Сред гостите бе и идолът на тийнейджърките - рап-изпълнителят Играта.

Самозагряващата се маска за тяло „Пустинна жега” накара водещата на „Секс, игри, ах” Диана Любенова да остане, "както майка я е родила".
Дипломираната актриса не се е появявала гола, откакто се разхвърли за корица на родния „Плейбой”.

Завърналата се преди дни от Китай с трето място „Мис Модел на Света” Елена Тихомирова не устоя на изкушението да легне на единствения по рода си стол за педикюр в България, който ти прави масаж на тялото, докато се наслаждаваш на спа терапията на краката.

Уредите във фитнес залата бяха демонстрирани от носителките на титлата „Мисис България” Деси Гръблева и Яна Маринова, Мистър България Румен Георгиев и Митьо Крика.
Последният ще разработва фитнес залата, а посетителите могат да се възползват от него като индивидуален инструктор.