Безплатна пътна помощ в страната и в Европа могат да ползват всички нови клиенти на Hyundai в България за период до 5 години или при 150 000 километра пробег.
Специалното предложение е част от политиката на вносителq на корейската марка Индустриал Комерс ЕООД за осигуряване на качествено сервизно обслужване и уникални гаранционни условия.

При закупуване на автомобил клиентите получават като подарък Златна карта, която им осигурява безплатна пътна помощ за територията на страната и в Европа.
Сертификатът се издава със съдействието на “Национална служба за пътна помощ” към СБА.

Уникалната услуга позволява безплатна пътна помощ до оторизиран сервиз на Hyundai, както и еднократно подаване на ток и ремонт на пътя.
Златната карта гарантира, че в случай на повреда в рамките на населено място механиците на Hyundai пристигат за 30 минути, а извън – до един час.

В случай на лека пътна повреда ремонтът на автомобила се извършва на място, а ако случаят е по-тежък, колата се извозва до най-близкия оторизиран сервиз на марката Hyundai.
При по-сериозна повреда зад граница се осигурява една безплатна нощувка за водача на автомобила и един придружител.

Ако ремонтът не може да бъде отстранен в рамките на 48 часа, Hyundai предоставя автобусни или влакови билети до София за водача на автомобила и един придружител.