Преекспонираният "черeн петък" отмина, но коледната и новогодишна еуфория владее сърцата на потребителите през тези дни. Всички ние се намираме в този етап на годината, когато пазаруваме усилено и търсим точно определени неща за нас, за нашите близки или просто за нашето ежедневие. Хубаво e да знаем, че не е нужно да си създаваме излишно напрежение в точно определени периоди на годината, когато сме притиснати да се възползваме от горещи оферти.

Актуален пример в подкрепа на тези думи е новата програма за лоялност Merci на Банка ДСК и Експресбанк, която дава възможност на клиентите да се възползват от различни отстъпки при пазаруване, при това през всеки един ден от годината. Merci осигурява преференциални условия и специални предложения на всички притежатели на дебитна или кредитна карта, издадена от една от двете банки. Ако сте един от тях, ще имате възможност да се възползвате от отстъпки между 5% - 50% при пазаруване и плащане със своята карта в търговските обекти на програмата. Намалението в цената се получава веднага, още в момента на плащане на ПОС терминал.

Снимка 389034

Източник: iStock

Разнообразието от търговските обекти е едно от допълнителните предимства на програмата. В нея са включени над 900 обекта от цялата страна, които предлагат пъстра палитра от стоки по категории - фармация, здравеопазване, мода, пътувания, спорт, детски стоки, книжарници, горива, автомобилни гуми и услуги и много други.

В програма Merci участвате автоматично, ако сте картодържател на една от двете банки. Видът на картата не е определящ, т.е. всеки вид карта е валиден. Единственото, което е нужно, е да изтеглите специално разработеното безплатно приложение Merci от App Store и Google Play, като регистрирате номера на своята карта. В приложението може да откриете най-близките и удобни до вас търговски обекти, да получавате информация за намаления с размера на отстъпката и известия за нови оферти. Не е нужно да разглеждате купища от промоционални каталози и да чакате конкретна дата, за да получите дадена отстъпка, тъй като офертите са валидни през цялата година. С увереност може да се каже, че клубната програма за лоялност пасва идеално на нашето забързано ежедневие.