Неустоима промоция предлага neosat, един от доставчиците на най-висококачествена сателитна телевизия в България. Горещите предложения са за три пакета - Класик Хит, Класик Нео Хит и Премиум Хит и стартират от едва 10,99 лв. на месец с включен приемник. Всички, които се запишат за промоциятаq ще имат възможността да се възползват от изключително добрите условия, като промоцията важи за период от шест месеца.

Пакет Класик Хит е на стойност 10,99 лв./месец и включва над 100 тв канала (40+ HD) от пакет Класик (на редовна цена от 14,99 лв), както и 1 бр. приемник предоставен за срока на промоцията, без допълнително заплащане.

Пакетът Класик Нео Хит е на стойност 14,99 лв. вместо от 18,59 лв./месец и включва каналите от Класик с възможност за избор на допълнителни тематични добавки. Към този вариант също се предоставя 1 бр. приемник за 6-те месеца, които обхваща промоцията, без допълнително заплащане.

За най-запалените телевизионни любители също е помислено и те могат да си подарят Премиум Хит на изкушаващата цена от 20,99 лв./месец вместо стандартната 25,99 лв. за Премиум пакета. Това предложение включва колекция от над 200 тв канала (100+ HD) с различно информационно и тематично съдържание и 1 бр. приемник за целия период на промоцията, без допълнително заплащане.

Промоционалната кампания е насочена към настоящи и бъдещи потребители, които имат имат пълната свобода сами да избират за какъв срок да заплащат услугата, като минималният период е един месец.

"Щастливи сме, че можем да предложим услуга с такова високо качество на българския пазар на достъпна цена. За нас е изключително важно всеки потребител да има свободата да избира кога и какви телевизионни пакети да включи към услугата и да е спокоен, че няма скрити условия", сподели Максим Заяков, изпълнителен директор на neosat.

За neosat:

neosat е единственият изцяло български доставчик на телевизия, който използва българско оборудване, ресурси и ноу-хау. Доставчикът предлага телевизия от ново поколение с високо качество, навсякъде и по всяко време, а услугата е базирана на сателита България Сат-1, изведен в орбита от SpaceX. Компанията набляга на гъвкав модел на предоставяне на услуга с възможност за пълно персонализиране по отношение на срок за ползване и конфигуриране на пакета услуги.