Участници в антиправителствените протести отново се събраха между сградите на правителството, президентството и парламента.

Както обичайно, бяха прожектирани кадри върху стените на Народното събрание, както и кадри от Дом №5 в Бояна, за който се твърди, че е обитаван от главния прокурор Иван Гешев, предаде БНР. От Отровното триото обещаха да публикуват снимки, които "показват лукса" на сградата. Арман Бабикян заяви, че протестиращите все още не са получили потвърждение дали Гешев живее във въпросната сграда.

Наред с оставките на премиера и на главния прокурор, демонстрантите вече искат и оставката на председателката на Народното събрание Цвета Караянчева.

Съобщава се, че граждански проект "Демокрация и законност" започва да събира сигнали за корупция, които ще изпрати до европейските институции. Сигналите ще се събират в следобедните часове.

И през тази вечер протестиращите хвърляха яйца срещу Народното събрание.

Малко преди 20 часа движението по булевард "Цар Освободител" отново беше блокирано. След това протестиращите блокираха за кратко Орлов мост, но след 23 часа движението беше възстановено.

Като цяло обстановката беше спокойна.