24-годишният Борис Арсов от бандата на Асен Петров-Шаки е убитият млад мъж, чието тяло беше открито в паркиран червен “Фолксфаген голф”.
Автомобилът със софийска регистрация е спрял на паркинга пред входа на старата Боянска църква в София. Сигналът на 166 е подаден от пазача на храма около 13.30, който казал, че колата стои там от сутринта, а мъжът в нея не дава признаци на живот.

Огледът установи, че мъжът, който се намирал на шофьорското място, е застрелян с два изстрела в главата, както и наличието на три пробойни от куршум в страничното стъкло.

Със сигурност има изстрел в главата, но не е ясно кога е станало убийството, информира говорителят на СДВР.
В колана на убития е намерен затъкнат пистолет, но не се знае чие е оръжието, след проверка кстава ясно, че на убития не е издавано разрешително за носене на оръжие. Това показва обаче, че Арсов не се е самоубил, коментират криминалисти.
Голфът е забелязан в района на Боянската църква от вчера следобед.

На мястото работят екипи на СДВР и на 6-то РПУ. Там са и главният секретар на МВР Бойко Борисов и директорът на СДВР Румен Стоянов, както и директорът на полицията генерал Васил Василев.

Убитият е криминално проявен, осъждан е през 1996 за кражби и залавян многократно за шофиране в нетрезво състояние.

...ако хората със 17 годишни присъди са в ареста, няма да ги убиват
-- ген. Борисов
Припомняме, че Арсов беше сред 6-мата арестувани по подозрение в организиране на екзекуцията на Филип Найденов Фатик и отвличането на шефа на "Пума" за България Стефко Колев
•припомняме, че часовникът на Колев беше открит именно в дома на Арсов•.
Впоследствие съдът освободи Арсов и още четирима от обвиняемите срещу парична гаранция от по 2500 лв на всеки.

Показните убийства през 2003 в България:

7 март от 50 метра с един куршум в сърцето е убит шефът на MG-корпорация Илия Павлов
16 юли - в София беше застрелян 59-годишният бизнесмен Тодор Толев, който почина на място пред офиса си на ул. 11 август.
19 август в столицата беше убит соченият за един от най-големите търговци на оръжие и наркотици в страната Филип Найденов Фатик.
8 октомври на Околовръстното в София беше застрелян 40-годишният бизнесмен Николай Тодоров. На следващия ден той почина от раните си. Николай Тодоров има регистрирано сдружение със съпругата на убития Иво Карамански.
5 ноември сутринта пред Старата баня в столичния квартал Ситняково, при показно убийство загина Евгени Стефанов Женята - близък и "наследник" на бизнеса на убития преди няколко години на остров Аруба наркодилър Поли Пантев.
13 ноември вечерта пред дома му в столичния квартал “Надежда” след гонитба и стрелба беше убит Николай Христов Данкина.
28 ноември в квартал “Хладилника” в София беше застрелян Румен Маринов-Нарциса, кум и съдружник на Георги Илиев, шеф на “Ваи холдинг.”