За хората, които се стремят към пълна свобода, когато ползват смартфона си, и искат да говорят, да ползват мобилен интернет на максимална скорост без ограничения, както и сами да избират допълнителните услуги към плана си, вече има решение - A1 Unlimited. Той е част от новите мобилни планове на телекома.

Безгранични възможности

В допълнение към безкрайните минути, мегабайти и скорост, които са валидни в България и в роуминг в ЕС, планът A1 Unlimited предоставя също и неограничено количеството SMS и MMS. Друго важно предимство е, че A1 Unlimited предоставя и пълен контрол върху едни от най-желаните допълнителни услуги, безплатно, през мобилното приложение Моят А1 и неговата уеб версия. Клиентите, които искат да говорят с близки и приятели в ЕС, могат да използват предвидените в A1 Unlimited 200 международни минути за разговори към всички страни в Европейския съюз.

Впечатляващото предложение от А1 сега е на преференциална цена от 34,99 лв. на месец, при сключване на двугодишен абонамент. За любителите на пътуванията в Европа, които искат на мига да споделят своите преживявания без ограничения, могат да се възползват от промоционалната цена, която важи до края на месец април, и се прилага за целия срок на договора. Така те си спестяват почти половината от редовната такса на плана.

Новата концепция на А1 за мобилните планове

Планът А1 Unlimited е част от изцяло обновените мобилни планове на А1. Останалите пет нови плана носят името А1 ONE и са с месечни такси между 14,99 и 31,99 лева и разнообразно съдържание на включени минути и мегабайти на максимална скорост. Идеята на А1 е да дава персонализирано решение за всеки потребител. Компанията за първи път предлага абонаментни планове, с които потребителите могат да управляват изцяло допълнителното съдържание, от което имат нужда, през мобилното приложение Моят А1 и на уеб версията му на A1.bg. Потребителите, които се абонират за някой от тези нови планове, има и допълнителни предимства - при плащане през Моят А1 на месечната фактура, те ще получават 2 лева отстъпка от месечната такса, както и 1000 МВ бонус.

Снимка 525416

Източник: А1

Богат избор от допълнителни услуги

А1 предлага и опцията за избор на до 4 допълнителни дигитални услуги с безплатен промо период, спрямо тарифния план. Сред тях са мобилна телевизия Xplore TV GO със спортни ТВ канали MAX Sport и Diema Xtra, абонамент за Capital.bg, музикалната платформа Deezer, A1 Wallet дигитален портфейл, HBO GO и др. Всеки потребител, възползвал се от новите тарифни планове, може да управлява любимите си услуги чрез мобилното приложение Моят А1 или на A1.bg.

Допълнителен трафик от 10 000 MB

Плановете А1 ONE предлагат и още една опция за индивидуален избор на своите клиенти - "Трафик пакети". Чрез нея всеки потребител на новите планове може да се възползва от безплатни пакети с по 10 000 МВ на максимална скорост към тарифния си план, които важат към избран пакет с услуги с различна тематична насоченост като: Чат, Музика, Видео, Социални мрежи и новини. Трафик пакетите могат да бъдат активирани на до 3 безплатни позиции, в зависимост от тарифния план. Те са достъпни само за абонатите на новото мобилно портфолио на телекома и могат да бъдат активирани в приложението на А1 - Моят А1 и А1.bg.