Четири са полуфиналистките от проведения днес в студиото на предаването “Огледала” в София кастинг за новото рекламно лице на Пантен.

Момичета между 18 и 30 години, високи над 1,70 м и с красива коса се явиха на конкурса.
Избранничките на локалното жури са: 20-годишната студентка Мануела Дончева, 25-годишната Яна Маринова, Елена Рожанская, родена в Санкт Петербург и ученичката Галина Благоева.
Още четири резерви избра журито, които също имат шанса да се състезават за приза “Коса на Пантен”.

Само две от четирите момичета ще се състезават на 12-ти май в Народен театър “Иван Вазов” в столицата със своите конкурентки от проведените вече кастинги в Пловдив и Варна.
Представители на Проктър и Гембъл и на РА Грей ще изберат тези две финални претендентки.

Крайният избор на лице на Пантен, което ще участва в следващия телевизионен клип на марката, ще се проведе като част от Церемонията по връчването на годишните награди за красота на Пантен – Pantene Beauty Awards от жури от професионалисти в модната индустрия.
Избраното момиче не само ще бъде звездата на следващата телевизионна реклама на Пантен, но и ще участва в събитията, които марката организира.

Общо 14 полуфиналистки получиха подаръци от марка номер едно в грижите за коса. Много от тях имаха шанса да установят контакт с представители на една от най-известните модни агенции в България – Xground.