Атлетико (Мадрид) гостува на Лестър в четвъртфинален мач-реванш от Шампионската лига, след като спечели първата среща с минималното 1:0.

Лестър стабилизира представянето си под ръководството на КрейгШекспир и вече е далеч от зоната на изпадащите във Висшата лига, но не спечели нито един от последните си 3 мача във всички турнири. Атлетико пък е в серия от 9 мача без загуба, като победи в 7 от тях. Впечатляващ е фактът, че "рохибланкос" нямат нито едно поражение в последните си 12 гостувания.

Крейг Шекспир предупреди: Все още не сме се спасили

Шекспир предупреди: Все още не сме се спасили

"Искам играчите да останат фокусирани"

"Лисиците" ще бъдат без наказания Роберт Хут, но в състава ще се завърне капитанът Уес Морган. Вилфред Ндиди е под въпрос, но най-вероятно ще започне като титуляр. Атаката отново ще се води от Джейми Варди и Шинджи Оказаки, а Риад Марез и Марк Олбрайтън ще им помагат с пробиви по двата фланга.

Саул Нигес: Играех футбол с катетър

Саул втрещи медиите в Мадрид: Играех футбол с катетър

"Със сигурност не ми беше лесно"

В състава на Атлетико може да се появи Кевин Гамейро, който доскоро лекуваше контузия. Той обаче ще е резерва за сметка на Фернандо Торес, който ще партнира на Гризман в предни позиции. Зад тях ще действат Коке, Саул, Яник Ферейра Караско и капитанът Габи.

Атлетико надигра тотално Лестър, но имаше нужда от помощ за минимална победа (ВИДЕО)

Атлетико надигра тотално Лестър, но имаше нужда от помощ за минимална победа (ВИДЕО)

„Лисиците" дойдоха за минимална загуба и я постигнаха