Лудогорец гостува на Олимпиакос в първи мач от третия предварителен кръг на Шампионската лига. Двубоят на "Йоргос Караискакис" е тази вечер от 22:00 часа. Разградчани имат изключително трудната задача да се справят с един от традиционните участници в груповата фаза на турнира на богатите. 

"Орлите" имат положителен баланс в мачовете си срещу балкански отбори, но до момента не са се изправяли срещу Олимпиакос или някой измежду турските грандове, които са от съвсем друго ниво. 

До този момент Лудогорец отстрани Шахтьор (Солигорск) и Мура, докато Олимпиакос се справи без да блести с Нетфтчи (Баку). 

Петричев: Идва времето за лудите мачове

Петричев: Идва времето за лудите мачове

Той припомни каква е била емоцията при предишните влизания в Шампионската лига

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В МАЧА!

Грандът от Пирея е изключително силен. Шампион е на страната си 46 пъти. Гърците разполагат с много силен състав и имат сериозни амбиции в турнира. През лятото играха контрола с ЦСКА, която спечелиха с 2:1. 

На "Караискакис" се очакват около 10 хил. фенове на домакините. През деня температурата в Атина ще бъде около 44 градуса, а по време на мача най-вероятно ще е с десет градуса надолу. 

Очаква за Олимпиакос като титуляр да излезе Томаш Вацлик на вратата. В отбрана ще е триото Семедо, Папастатопулос и Ба. Халф-бекове ще са Лала и Рябчук. В средата на терена ще играят Мвила и Камара. В атака ще се разчита на Валбуена, Кока и Ел Араби. 

Наставникът на Лудогорец ще заложи на Кахлина под рамката. В отбрана ще действат Икоко, Пластун, Вердон и Недялков. В халфовата линия ще играят Баджи и Гонсалвеш, а в ролята на плеймейкър ще бъде Каули. В атака ще се разчита на Десподов, Текпетей и Сотириу.

Кирил Десподов: Ще станат хубави мачове с Олимпиакос

Кирил Десподов: Ще станат хубави мачове с Олимпиакос

Те са добър отбър и няма да се защитават, споделя футболистът