Мъж е арестуван след спречкване с кандидат-депутата Емил Джасим. Това съобщиха за News.bg от пресцентъра на МВР, потърсени за потвърждение на информацията, че Джасим е бил нападнат в София.

От полицията обясниха, че инцидентът е станал около 14.15 часа и не става въпрос точно за нападение. Емил Джасим и друг мъж са се скарали пред столично заведение. Мъжът, който е проявил агресия към кандидат-депутата, е задържан.

Емил Джасим, който е учител по история и кандидат за народен представител от "Да, България", обяви във фейсбук профила си, че днес е бил нападнат от непознат. Той твърди, че непознатият му нанесъл тежки удари в тялото, докато крещял немислими заплахи. Емил Джасим твърди, че има видео, което е успял да спаси, въпреки че нападателят е опитал да му вземе телефона.

Джасим пише още, че е дал показания в 4-то Районно управление на СДВР и отива към Съдебна медицина. Той допълва, че много го болят единият крак и стомахът. Той очаква МВР и прокуратурата да накажат нападателя с цялата строгост на закона.