Добринова Доктор Ирина Добринова, която през седмицата обвини трима полицаи, че са я малтретирали, е била спряна миналата нощ от полицейски патрул, докато шофирала в нетрезво състояние.

Рано тази сутрин бившият съпруг на Добринова се обадил в полицията с оплакването, че след скандал жена му във видимо нетрезво състояние взела сина им и потеглила с колата си.

Мъжът разказва как рано сутринта тя спряла пред дома му в кв. “Малинова долина”, решавайки да "упражни майчинските си права" и да прибере 15-годишния си син. За да й отворят тя започнала да натиска наред бутоните на звънците на блока и след бурен скандал успяла да вземе момчето. Двамата се качили в колата й и потеглили към нейното жилище.

На бул. “Пушкин” , докато карала в насрещното платно, тя била засечена от автопатрул на столичното Шесто РПУ. Дошлите на място автоконтрольори на КАТ-СДВР й съставили акт, след като дрегерът за алкохол показал наличието на 2.08 промила.

Добринова е получила и картон за кръвна проба. Тази сутрин в столичното Седмо РПУ бившият й съпруг е подал официално жалба срещу нея.