СБР „Банкя" АД - Ясен започна прием на желаещи да се възползват от възможностите, които предлага програмата на НОИ за профилактика и рехабилитация. Продължителността на профилактиката и рехабилитацията за едно правоимащо лице е 10 дни, като НОИ покрива изцяло разходите за нощувки, както и до четири основни диагностични и терапевтични процедури.

Болницата е разположена в прекрасен парк от широколистна и иглолистна растителност на територия от 40 дка в централната част на Банкя и от 1978 год. функционира като заведение за профилактика и рехабилитация на сърдечно-съдови, централни и периферни неврологични и артрологични заболявания .

СБР „Банкя" АД - Ясен разполага с екип от високо квалифицирани медицински специалисти - лекари, кинезитерапевти и медицински сестри, както и с най-съвременна апаратура за рехабилитация.

На разположение на всички пациенти за безплатно ползване са фитнес зала и басейн с изцяло минерална вода.

На територията на болницата има прекрасни кътчета за отдих и почивка - парк, кафе и слънчева градина.

Повече информация за условията за прием можете да получите на телефон : 02/9977265, на сайта на „СБР Банкя" http://sbrbankya.com,  а искане за резервации можете да правите на електронна поща : reservation@sbrbankya.com.

При същите условия можете да ползвате и Специализирана болница за рехабилитация Сапарева баня. За повече информация и резервации  тел. :  0707/22055 и 0707822230.