Защитникът на Партизан (Белград) Иван Иванов не е собственик на крадената кола, с която бе хванат Иван Караджов тази сутрин.

Припомняме, по-рано днес вратарят на ЦСКА беше спрян от полицията за проверка. След нея се установи, че превозното средство е с пренабити номера. Според първоначалната информация „Мерцедес-ът" принадлежи на Иван Иванов.

Topsport.bg се свърза с пресцентъра на РПУ Дупница, от където съобщиха, че собственикът е друг. Негово име е Даниел Иванов. Оказа се, че колата е била управлявана от жена, а не от Караджов, каквато бе първоначалната информация. Вратарят е седял на седалката до шофьора.

„Тази сутрин нашите колеги задържаха кола с интервенция по номерата. Тя е собственост на Даниел Иванов. Управляващият е била 22-годишна жена. Лицата са подписали протокол за съхранение, след което колата бе докарана в Дупница", коментира говорителят на районното поделение.

До няколко дни ще бъде направена експертиза, която ще установи всичките нередности. Иван Караджов и 22-годишната жена, чието име не е уточнено, подлежат на наказание.