Разговорите на Бойко Борисов, които се появиха в публичното пространство, не са манипулирани по съдържание, заявява във видеозапис, излъчен в „Шоуто на Слави" Росен Миленов.

Той се представи като бивш служител на ДАНС и дългогодишен кадър на Гранична полиция, НСБОП и МВР.

Призовавам парламентарната подкомисия за контрол на СРС да ме изслуша и ако прецени да декласифицира моите показания, заяви Росен Миленов.

Той уточни, че  напуска агенцията през 2010 г. защото не е бил съгласен с методите на Цветан Цветнов за дискредитиране на неудобни политически противници.

Бившият служител на ДАНС предупреди, че след като Бойко Борисов е излъгал българския народ в момента ще направи това и с европейските ни партньори.

Като юрист съм наясно, че мога да бъда подложен на натиск, заявява още Миленов.

Часове след излъченото, шефът на подкомисията за контрол на СРС Явор Нотев заяви пред news.bg, че комисията ще изслуша Миленов
Още...

Той казва обаче, че като дългогодишен служител е прилагал всички оперативни способи и средства и има причини да твърди, че разговорите, записани с гласа на Бойко Борисов и другите участници във властта не са манипулирани откъм съдържание.

Като юрист съм убеден, че това, което извършват управляващите, е злоупотреба със закона и използват държавата в частна полза, заяви Миленов.

News.bg смята, че всичко, което би внесло яснота по СРС скандалите трябва да бъде използвано. Призоваваме вас, читателите, да коментирате темата във форума на тази новина с позициите си по повдигнатите въпроси.
Междувременно Росен Миленов се отзова на поканата от news.bg, свърза се на редакционния ни телефон и отговори на няколко наши въпроса