Софийски градски съд не даде ход на делото срещу Александър Томов, Александър Гарибов, Иван Иванов и Божко Бонев.

Причината - заболяване на Бонев.

Адвокатът му представи болничен лист, че подсъдимият е претърпял операция от херния и трябва да се лекува в продължение на 34 дни.

Съдът отложи делото за 4 май.

Днес се яви Емил Костадинов, призован като свидетел  по делото, но тъй като ход на делото не беше даден, той не бе разпитан.

Попитан от журналисти какво е било състоянието на ЦСКА по времето на Александър Томов Емил Костадинов отговори категорично: „Доста добро."

ЦСКА няма нищо общо с Кремиковци. Мисля, че главната тема на това дело е Кремиковци.", заяви футболната легенда в отговор на журналистически въпрос как си обяснява обвиненията срещу Томов.

Емил Костадинов отказа да коментира проблемите на армейците в момента.

Припомняме, Софийската градска прокуратура образува досъдебно производство за присвояването на около 5 млн. евро от Александър Томов и Александър Гарибов.

Това става, след като в началото на юни от Лицензионната комисия на БФС обявяват, че ЦСКА няма да получи лиценз от УЕФА за участие в евротурнирите.

Тогава се разбира, че клубът дължи на Националната агенция за приходите 900 хил. лева. Ден по-късно Томов подава оставка като президент на ЦСКА.