рено 5 39-годишната Христомира Атанасова и съпругът й Антон Атанасов имат две деца - Таня и Ангел, установи репортерска проверка на news.bg.

Христомира е работела в областта на фармацията. На нейно име се води фирма ЕТ Танита. Тя е имала и 50 процентно участие в медикостоматологичен център "Виталис" - Етрополе.

На мястото на трагедията е дошъл бащата на 39-годишната жена, но е отказал всякакви коментари с думите "Почетете скръбта ни".

Родителите на Христомира - Живко и Ангелина живеят точно срещу входа на МВР - на ул "6-ти септември" 14, което от своя страна е на метри от мястото на взрива, отнел живота на Христомира.

Междувременно бялото Рено 5 е вдигнато от паяк и отнесено за експертизи.

Малко след 13.00 ч движението по ул. "Цар Иван Шишман" беше възстановено. По тротоара и пътното платно още се виждаха кървавите следи от взривяването на автомобила на Христомира Атанасова, отнело живота на 39-годишната жена, майка на две деца.

Прозорците на жилищните кооперации срещу 7 гимназия са изпочупени до последните етажи, а входната врата на парфюмерийния магазин "Dupon" е изхвръкнала от взривната вълна.

По непотвърдена информация загинала е живеела на столичната улица "Шейново".