ЦСКА излиза срещу Зоря (Луганск) в трети мач от груповата фаза на Лигата на конференциите. Двубоят е тази вечер от 22:00 часа.

Сблъсъкът може да се окаже решителен и за двата тима, тъй като до момента "армейците" имат 1 точка, а украинците са без никакъв актив. Те загубиха своите срещи срещу Бодьо/Глимт(3:1) и от Рома с 3:0. ЦСКА пък допусна тежко поражение в Рим(5:1), но срещу норвежкия шампион направи престижно равенство(1:1).

Стойчо Младенов: Зоря няма с какво да ни изненада

Стойчо Младенов: Зоря няма с какво да ни изненада

"Имам пълно доверие на всеки един играч"

За радост на треньора на "червените" Стойчо Младенов в тима вече няма почти никакви проблеми, като единствените, които остават в лазарета са трайно контузените Бисмарк Чарлс и Мено Кох. Федерико Варела остана на резервната скамейка в последния мач срещу Ботев (Пловдив), но аржентинецът вече е напълно възстановен.

Треньорът на Зоря: Уважаваме ЦСКА достатъчно много, ще е труден мач

Треньорът на Зоря: Уважаваме ЦСКА достатъчно много, ще е труден мач

Мога да отлича Кери, Йомов, централния нападател Кайсед, коментира Виктор Скрипник

Пред Густаво Бусато почти сигурно ще действат Юрген Матей, Томас Лам, Брадли Мазику и Иван Турицов. Карло Мухар и Жеферсон ще уплатнят дефанзивния вал в халфовата линия, а Греъм Кери ще има свободна роля малко пред тях. Намиращият се в отлична форма Георги Йомов ще снове по дясното крило, а вляво ще действа Яник Видсхуд. На върха на атаката за ЦСКА ще бъде голмайсторът на тима - Жорди Кайседо.

Треньорът на украинците Виктор Скрипник има доста повече кадрови проблеми. При тежката загуба с 6:1 от Шахтьор (Донецк), наставникът загуби и двама от основните си играчи - Вернидуб и Назарина. Скрипник все пак няма да изневери на любимата си схема и ще излезе със ситема 4-3-3.

Гледайте ключовия мач между ЦСКА и Зоря (Луганск) днес от 22:00 часа пряко по MAX Sport 3 HD.

В ЦСКА ще се борят за исторически премии

В ЦСКА ще се борят за исторически премии

Ганчев зарадвал отбора