Изключителният пианист и композитор Джон Лорд пристигна за втория си концерт у нас. Предстоящите репетиции със Софийската филхармония и музикантите от група „ТЕ" са една от причините талантливият музикант да пристигне в столицата ни няколко дни преди дългоочаквания си концерт в Зала 1 на НДК.

При пристигането си звездата сподели, че въпреки дъждовното време, София му се струва прекрасен град и няма търпение да се срещне с колегите си от Софийската филхармония, с които ще свири тази година, с музикантите от бандата както и с Найден Тодоров, който дирижира симфоничния оркестър миналата година. При предишното си гостуване Джон Лорд остана впечатлен от професионализма и таланта на диригента. Репетициите ще отнемат по няколко часа на ден и ще са доста натоварващи.

Ограничени количества билети все още могат да бъдат закупени от касите на Тикетпро и онлайн.

Графикът на легендарния музикант до края на годината е изключително интензивен, а изпълненията му на живо ще зарадват много почитатели по света. Самият той няма търпение да се срещне отново с българската публика, която го посрещна топло и емоционално при предходното му посещение у нас. Джон Лорд се чувства прекрасно в България и обещава на феновете си един чудесен концерт.