Главният редактор на мъжкото списание Mr.BiG Марио Трифонов подари на дамската публика една българска иронично-романтична история, която наистина би могла да се случи. Романът се казва „Най-добрата в играта" и излиза на пазара на 21 март.

В книгата се разказва за амбициозната и нахакана главна редакторка на женско списание Зара балансира между шефове и фолкпевици. Живее на високи обороти: от ревюта през интервюта, крайни решения и подли номера. Медитира на високи токчета. Умее да е приятел и враг. И се просълзява от една мъничка калинка. Въпреки блясъка в ежедневието си, Зара осъзнава празнотата му.

Авторът Марио Трифонов разкрива: „Да си най-добрата в играта, значи да нарушаваш правилата. Българката знае как. И съм категоричен, че за да бъде обичана една жена, тя трябва да бъде разбирана. В света на бизнеса, отговорните позиции и желанието за слава на всяка цена е много забавно. Маските падат от една дума, гримът се разтича от една емоция, а приятелствата са редки като четирилистните детелини. Играта започва в първия ден на пролетта."

Блясък, ирония и дързост, нарисувани върху плоскостта на българската действителност с щрихи от чувства, фини задкулисни игри и клюки в книгата, върху чиято първа страница е написано:

„Всяка прилика с действителни лица и събития не може да е случайна, тъй като е невъзможна!"