Пиша това защото днес Мобилтел ми откраднаха номера !!! (Картата ми беше ПРИМА с тел.номер : 0888883838 и беше открадната преди два-три дни.

Oтидох в бизнес центъра на бул"Стамболийски" където ми смениха картата с нова която наместо 6, ми струваше 12 лева, заради това че ми я сменят за "64 Ка".

Дотук няма нищо лошо но днес наобяд картата ми загуби връзка с мрежата, обадих се на *88 откъдето упорито твърдяха че по картата в централата няма проблем и евентуално има проблем в самия чип и трябва да се подмени и така започнаха проблемите.

При отиването ми в следващия бизнес център се оказа че картата ми е спряна от тяхна служителка която се представи като "Цар господар" с фразата не сме на битака и няма да се пазарим картата няма да работи повече.

Тук е мястото да спомена че един ден получих няколко обаждания от 088/900638 с ултиматум че искат моя номер - горенаписаният джи ес ем е на служител от Мобилтел с малко име Иво обслужващ нечий интереси извън фирмата.

Мисля че живееме в демократична държава в която всеки има право на глас и мисля че моят глас ще бъде чут от всички хора в страната, имащи отношение към мобилните комуникации, или имащи отношение към маркетинга и рекламата, за който М-тел се явява като рекламодател.