„Един мениджър трябва да познава добре своя екип, за да създаде положителна и продуктивна работна среда. За „Винпром Русе" е важно клиентът да запомни, че виното, което консумира днес, ще може да намери и утре, и след една година.

Съчетаването на дългогодишните традиции във винопроизводството с опита на нашите енолози и последните тенденции в изкуството на създаване на вино е тайната на успеха ни", казва Наталия Казакова.

Тя е родена на 17 септември 1966 г. - деня на св. мъченици Вяра, Надежда и Любов. Завършила е икономика в Стопанската академия в Свищов и право в Русенския университет. От 2004 г. е управител на „Винпром Русе".

Винарната е създадена през 1948 г. като част от държавния спиртен монопол, а в момента е сред водещите български винопроизводителите с капацитет от 40 млн. литра годишно и с богати традиции в производството на бели и червени вина, високоалкохолни напитки и оцет.

 „Винпром Русе" изнася своята продукция за над 25 дестинации в света - Русия, Хонконг, Сингапур, Япония и САЩ, и е един от най-големите износители за прибалтийските републики и Чехия.

Наталия Казакова поема управлението на „Винпром Русе" през 2004 г. Удостоена е с орден „Александър Невски" първа степен за значителни заслуги в укрепване на отношенията между България и Русия в сферата на политиката, културата и сигурността. Омъжена е, майка е на три деца.