клавиатураНовата услуга на ITD Network - ITD Power Link, която компанията въведе за корпоративните си клиенти от началото на септември, ще се предлага само в София. Засега не се предвижда услугата да се предлага на територията на страната.

ITD Power Link представлява високоскоростен достъп до Интернет с капацитет 1 Mbps на цена от 449 EUR без ДДС.

В основата си ITD Power Link е аналогична на предлаганите в Западна Европа ADSL услуги. Със старта на тази услуга в София, ITD Network подготвя потребителите на Интернет за въвеждането им у нас, като разликата остава в технологията на пренос и финансовата достъпност. В момента, когато бъде изградена законовата и технологична рамка, такъв тип услуги ще могат да се предлагат и на крайни потребители в страната.

Основните предимства на ITD Power Link са в балансираното отношение цена-качество, което позволява на корпоративните клиенти да ползват отличен Интернет на приемлива цена и без допълнителния ангажимент за откриване на наета линия. Цената на услугата включва всички компоненти на стандартната асиметрична услуга, включително оптично трасе или наета линия до офиса на клиента, които са за сметка на ITD Network. Заплаща се единствено еднократна инсталационна такса.

Така потребителите получават високоскоростен Интернет “до ключ”, необходимите IP адреси, 24 часова техническа поддръжка, 100 Mbytes хостинг и 20 РОР3 e-mail адреса