Отборите на Манчестър Юнайтед и Хъл Сити се изправят един срещу друг в първи полуфинален двубой от турнира за Купата на Лигата. Правилата на въпросната надпревара за такива, че е играят две срещи на разменено гостуване, които в крайна сметка дават директна виза за мечтания финал на "Уембли".

В другия полуфинал пък сили ще премерят Саутхямптън и Ливърпул.

Манчестър Юнайтед без Златан Ибрахимович преди мача довечера

Хаос в Манчестър: Юнайтед без Златан преди мача довечера

"Червените дяволи" вече са в хотела си, Ибра не е сред съотборниците си

Манчестър Юнайтед ще се опита да реши всичко в своя полза още днес на "Олд Трафорд". Жозе Моуриньо обеща, че ще заложи на оптимален състав, който да се разправи по категоричен начин с последния във Висшата лига. Голяма паника сред феновете на "червените дяволи" предизвика липсата на Златан Ибрахимович, който не беше сред съотборниците си при пристигането на тима в хотела, в който ще бъдат настанени звездите на Юнайтед часове преди мача им с Хъл Сити.

Моуриньо изобщо не е отписал Купата на Лигата

Моуриньо изобщо не е отписал Купата на Лигата

Пуска най-доброто срещу Хъл Сити

"Тигрите" живнаха моментално под ръководството на своя нов мениджър Марко Силва. Португалецът изведе до успех Хъл още в първия си мач срещу Суонзи Сити. Самият специалист обаче очаквано заяви, че Купата на Лигата не е приоритетна цел за неговия клуб, а оцеляването във футболния елит на Англия. Добре известен факт е , че Марко Силва е голям приятел с Жозе Моуриньо, който до някаква степен, се явява и негов ментор.

Главен съдия на срещата е Кевин Френд с помощници Стюърт Бърт и Дерек Ийтън. Четвърти рефер е Стюърт Атуъл.

Голям приятел на Жозе Моуриньо пое Хъл Сити

Голям приятел на Жозе Моуриньо пое Хъл Сити

Силва е водил Ещорил, Спортинг и Олимпиакос

ГЛЕДАЙТЕ ПОЛУФИНАЛА ЗА КУПАТА НА ЛИГАТА ТУК: ЛИНК 1, ЛИНК 2, ЛИНК 3, ЛИНК 4