„Централна Кооперативна Банка", съвместно с авиокомпания „България Ер", предлагат на своите клиенти кобрандирана кредитна карта Visa „CCB - Bulgaria Air". Картата е с изключително конкурентни финансови условия - изгодни лихви и дълъг гратисен период, съобщават от банката. Всеки притежател на карта получава подарък от „Централна Кооперативна Банка" - безплатна застраховка при пътуване в чужбина с покритие на над 20 застрахователни събития. Всички покупки с картата в България и чужбина са без такси.

Отличните финансови параметри на картата са съчетани с най-новите технологии в областта на картовите разплащания, посочват още от банката. ЦКБ и „България Ер" вече предлагат картата Visa „CCB - Bulgaria Air" payWave, която има функционалност за безконтактни плащания. С Visa payWave се тегли и плаща, както с всяка друга кредитна карта, но могат да се извършват покупки и безконтактно - само се доближава картата до ПОС устройството и плащането става мигновено.

Безконтактните плащания са особено удобни, когато клиентите бързат и правят покупка за малка сума или не искат да чакат ресто. По време на плащането безконтактната карта е в ръцете на картодържателя, като по този начин му предоставя по-голям контрол и сигурност.

Много бензиностанции, вериги за хранителни стоки и за бързо хранене, кафенета и кина са обектите, в които най-често клиентите ползват своите карти за безконтактни плащания.

При закупуване на самолетен билет от „България Ер" чрез сайта на авиокомпанията или на територията на страната притежателят на картата получава 3% отстъпка от пълната цена на самолетния билет, а ако картата е златна, отстъпката е 5% от цената на билета.

Ако се пътува с повече багаж, то Visa „CCB - Bulgaria Air" дава право на безплатен превоз на два багажа при всеки полет с опериращ превозвач „България Ер". Всеки от двата багажа може да тежи до 23 кг, а за да се възползват от тази възможност, желаещите трябва само да се свържат с Call Center на авиокомпания „България Ер" и правото на допълнително безплатен багаж ще бъде отразено в билета им.

При покупка на стоки на борда на самолетите на „България Ер" по време на полет с кобрандираната карта клиентите получават 5% отстъпка от цената на продукта. Те могат да се включат безплатно и в CCB Club - програмата за лоялни клиенти на „Централна Кооперативна Банка". Така ще получават още 5% отстъпка за самолетни билети от „България Ер", а също и отстъпки от бензиностанции Лукойл, „Армеец", Happy Bar&Grill и още много партньори.