Някъде по света представянето на нови продукти се превръща не просто в поредната досадна реклама, а в истинско визуално шоу, което да предизвика сетивата и въображението на потребителя.

Точно това правят ирландската рекламна агенция Guns or Knives за представянето на последния модел смартфон на Samsung Galaxy Note 8. Те решават да използват местна забележителност по неочакван начин, за да покажат невероятните функции на устройството и иновативността му.

Снимка 316538

Източник: Guns or Knives

Изборът им пада върху известния мост "Самюел Бекет", който е неофициалният символ на Дъблин, дело на архитекта Сантяго Калатрава. Формата му на арфа е идеалното предизвикателство, с което Galaxy Note 8 трябва да се справи.

С помощта на специално мобилно приложение стоманените въжета, наподобяващи струни, отразяват истинските звуци, които излизат от арфата на музикантката Ейслинг Енис, като просветват в червено или синьо.

Композицията, с която са представени невероятните възможности на смартфона на Samsung, е сътворена специално за събитието от Енис, а необичайният мост на Калатрава се оказва идеалният инструмент за музиката й.