Синът на  холивудската филмова звезда Силвестър Сталоун - Сейдж Сталоун, е открит мъртъв, съобщиха световните информационни агенции. Той е намерен в апартамента си в Холивуд, посочва Ройтерс.

Трупът на 36-годишния мъж е бил открит от домакина на имота, който потърсил младия Сталоун, след като семейството му било обезпокоено, че в последните няколко дни няма вести от него, разказа неговият адвокат Джордж Браунщайн.

Това е огромна трагедия за цялото семейство, той беше млад, талантлив човек, добър актьор и очарователна личност, допълни юристът. Той подчерта, че Сейдж не е давал никакви индикации, че би могъл да посегне на живота си или че злоупотребява с наркотици.

Засега не се съобщават подробности около смъртта на Сталоун младши. От полицията уточниха, че нямат данни в апартамента, в който той е открит, да е било влизано с взлом.

Сейдж Сталоун има участия в няколко филма, включително с баща си през 1990 година в „Роки 5". Той е вторият син на холивудската легенда и е дете от брака на 66-годишния Сталоун със Саша Зак, с която звездата се разведе през 1985 година.

Самият Силвестър Сталоун обяви, че е съкрушен от новината за смъртта на сина си.

По информация на изданието tmz.com смъртта на Сейдж не е предизвикана от самоубийство. Не е открито предсмъртно писмо. В близост до трупа обаче са намерени празни флакони от лекарства, чието съдържание все още не е ясно.

До 48 часа ще бъде направена и аутопсия, която да установи причините за смъртта на 36-годишния син на Силвестър Сталоун.