Президентът на САЩ Доналд Тръмп отново се "развихри" в любимата си социална мрежа "Туитър", като този път похвали администрацията си и цялостното състояние на вътрешните работи в страната и обяви, че целият свят "завижда" на Америка.

Държавният глава на САЩ обаче подчерта, че въпреки усилията на Белия дом и "много добрите" резултати, които са постигнали, фалшивите медии оставали "нечестни" и продължавали да представят администрацията на Тръмп в лоша светлина.

Оставка в Белия дом по желание на Мелания Тръмп

Оставка в Белия дом по желание на Мелания Тръмп

Напуска Мира Рикардел, която е заместник на Джон Болтън

Тръмп написа: "Белият дом работи много гладко и резултатите за нашата Страна са очевидно много добри. Ние сме завистта на света. Но всеки път, когато дори помисля да правя промени, ФАЛШИВИТЕ МЕДИИ се побъркват, като винаги се стремят да ни правят да изглеждаме толкова лоши, колкото е възможно! Много нечестно!"

Тръмп коментира още, че разследването на специалния прокурор Робърт Мюлър за намесата на Русия в американските избори било "пълна бъркотия".

"Те не откриха никакъв таен сговор (с Русия) и напълно полудяха. Те са позор за нашата страна и не ги е грижа колко живота разрушават. ТОТАЛЕН ЛОВ НА ВЕЩИЦИ, НЕВИЖДАН В АМЕРИКАНСКАТА ИСТОРИЯ!

FOX news подкрепя CNN в делото срещу Тръмп

FOX news подкрепя CNN в делото срещу Тръмп

От близкия до републиканците ТВ канал ще свидетелстват в съда…