Принц Хари и Меган Маркъл са толкова сладка двойка, че с лека ръка им прощаваме нарушаването на някое и друго правило. Защото на почти всяка своя обща публична поява двамата демонстрират повече близост, отколкото стриктните познавачи на кралския протокол биха приели. Но нали са млади и влюбени...

За Меган Маркъл имаше сериозни подозрения дали ще успее да се впише именно в този стриктен протокол, според който всяко движение трябва да бъде премерено. Ако не броим любовните отклонения, добре й се получава.

Снимка 386227

Източник: GettyImages

А колкото повече ги виждаме заедно с Хари, толкова повече обръщаме внимание на различни акценти от държанието на бившата актриса и настояща херцогиня. Ето какво ни се е набило на очи сега.

Винаги когато херцогът и херцогинята на Съсекс вървят заедно, те не просто са хванати ръка за ръка. Желязно правило при тях е Меган да бъде с една крачка назад от своя съпруг.

Снимка 386226

Източник: GettyImages

Но защо е така? Много просто - това поведение на Маркъл е негласно уважение към монархията, чиито представител в случая е принц Хари. А тя, като жена без синя кръв, покорно го следва, като показва, че не се има за толкова голямата работа, обяснява Daily Mail.

Меган Маркъл, принц Хари и техният бодигард

Кой пази принц Хари и Меган Маркъл

Агент под прикритие

Но дори и пет крачки след Хари да ходи, Маркъл няма как да остане незабелязана и да не си открадне и цялото внимание. Това обаче е неизбежно, а кралският протокол нищо не казва за красотата на съпругите на принцовете.