Една от легендите в богатата история на гранда Левски - Емил Спасов коментира пред ТОПСПОРТ създалия се казус, касаещ собствеността на стадион "Георги Аспарухов".

Преживелият редица значителни промени и успехи със "синия" клуб бивш управник на школата на "сините" заяви, че според него проблем с ползването на "Герена" от страна на Левски не е наличен.

Спасов загатна, че по всяка вероятност духовете биват разбунвани от "хора, недоволстващи от собственото си положение във футбола ни".

Мнението на Спасов:

"Какво да ви кажа? Това е поредният опит да бъдат провокирани всички в Левски.

Снимка 228901

Източник: LAP.bg

Кой има полза от това? Не съм много сигурен, но е ясно, че е някой, който не симпатизира на клуба. Може би тази група хора искат друг клуб да прогресира във футбола ни и не им се нрави възходът на Левски.

"Герена" е даден на клуба от държавата, след като им се взима стадионът, ползван до тогавашния момент. Това е ясно за всички. Самата държава е дала стадиона. Как може да има проблем?

Аз съм сигурен, че господа като Владимир Грашнов, сериозни бизнесмени, никога не биха влагали милиони в един клуб, както го правеха, ако смятаха, че има нещо нередно. Как виждате това да се случи?

Снимка 313307

Аз помня добре предаването на собствеността от Томас Лафчис на М-Тел. Това се случи в края на миналия век. Тогава всичко беше уредено перфектно, в документално отношение.

Помните ремонтите, вложенията в база и стадион - всичко. Няма как това да се е случвало незаконно. Питайте господин Софиянски за подробности. От него знам, че нещата са кристални по тази допирателна".

Становището на г-н Стефан Софиянски пред ТОПСПОРТ по темата:

Стефан Софиянски пред ТОПСПОРТ: Левски не нарушава закона и има пълното право да ползва стадион "Георги Аспарухов"!

Стефан Софиянски пред ТОПСПОРТ: Левски не нарушава закона и има пълното право да ползва стадион "Георги Аспарухов"!

"Питайте г-н Пехливанов от кой отбор е и защо 27 години проблем нямаше"