SENSHI е професионална верига бойни галавечери - еталон за зрелищно, качествено и атрактивно шоу. Рингът на SENSHI предизвиква едни от най-големите имена в сферата на бойните изкуства в света и предлага на публиката класни битки по кикбокс, муай тай, карате киокушин, както и в стил SENSHI по правилата на новата Професионална лига на Световния киокушин съюз.

Всяко издание е с уникален формат, изправяйки едни срещу други доказали се бойци в различни стилове, а правилникът на SENSHI е това, което гарантира зрелищни сблъсъци на арената. Той е изработен специално за веригата и съчетава умения и техники от самото създаване на киокушин, като в същото време позволява почти всичко на ринга. По време на двубоите си бойците могат да използват удари в главата, удари с лакти, както и прехвърляния.

Петър Стойков нокаутира Драган Пешич за броени секунди на SENSHI 4

Петър Стойков нокаутира Драган Пешич за броени секунди на SENSHI 4

Изключителна подготовка, луксозна обстановка и зрелищно шоу съпътстват всяко издание на бойната верига. Състезатели от над 15 държави са се изправяли досега на ринга на SENSHI, сред които са и възпитаниците на холандската кибкокс легенда Петер Артс, както и звезди от академията на Стойка - най-реномираната кикбокс школа в Румъния. Именно на ринга на SENSHI се определиха и носителите на Интерконтиненталната и Европейската титла на WAKO PRO.

През 2019 година SENSHI проведе четири зрелищни издания, като изгря и пред феновете на бойните спортове в зала "Арена Армеец" в София, както и в Амфитеатъра в черноморския курорт Камчия.

На 22 февруари 2020 година веригата се завръща във Варна, където ще проведе петата си уникална бойна галавечер.

Във втората среща от бойната карта на събитието българското участие е свързано с името на един от най-категоричните ни бойци в тази верига - Петър Стойков.

Той ще се изправи срещу Владимир Сергеев от Украйна. Той е шампион на страната си по карате киокушин кан за 2014 г., 2015 г., 2016 г., 2017 г.

Снимка 432437

ПЕТЪР СТОЙКОВ - постижения:

- WMF Световен шампион по муай тай 2019 г.;

- Шампион на SENSHI CUP 2019 г.;

- EMC Eвропейски шампион по муай тай 2018 г.;

- KWU Световно първенство по карате киокушин за юноши, 2-ро място, 2013 г. - 5 победи на SENSHI

Петър Стойков ще търси шеста победа на SENSHI

Петър Стойков ще търси шеста победа на SENSHI

Едва на 23 години, Стойков вече притежава достатъчно титли, които го правят един от най-добрите и перспективни бойци