От днес, 12 октомври, фенoвете на League of Legends могат да добавят към гейминг сетъпа си разнообразие от атрактивни колекционерски джаджи, украсени с мотиви от любимата си игра. 

Xiaomi Black Shark 4, Black Shark 4 Pro и какво предлагат новите геймърски смартфони

Най-бързият екран на пазара

Новото геймърско изкушение на Xiaomi

Серията включва слушалки, мишка, клавиатура и подложка за мишка - всички те направени от висококачествени материали и с дизайн, воден от Hextech темата на League of Legends. 

Продуктите са разработени съвместно от Riot Games и гейминг марката Logitech G, част от технологичния гигант Logitech. 

Снимка 549992

Източник: Logitech

Всяко от устройствата изглежда доста изпипано и проектирано с идеята да се ползва за активен гейминг. 

Слушалките, които носят името Logitech G PRO X Gaming Headset, са разработени с помощта на професионални Esports играчи и осигуряват висок комфорт и 7.1-канален съраунд звук.  

Снимка 549991

Източник: Logitech

Мишката PRO Wireless Mouse League of Legends Edition е с олекотен дизайн и опция за до осем допълнителни бутона, четири от които могат да се махат. 

Тя издържа на до 50 милиона кликвания и е с HER 25K сензор за супер прецизно движение на курсора. 

Снимка 549994

Източник: Logitech

Клавиатурата PRO Mechanical Gaming Keyboard League of Legends Edition пък е с RBG подсветка, вградена памет за запазване на клавишни конфигурации и GX Brown Tactile суичове за обратна връзка. 

Всеки от трите продукта до момента се продава на цена от 250 лева и след първи ноември може ще да бъде закупен от сайта на Logitech G

Grand Theft Auto 6 и кога да очакваме новата игра

Кога ще излезе GTA 6

Картата ще е подобна на тази на Fortnite

Подложката няма с какво толкова да се похвали, освен че е доста голяма с размери от 900 мм х 400 мм, а цената й е 100 лева.